Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház
2010 januári hírlevelének olvasóját!*

* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.


Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A www.RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a www.RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Aktuális témánk:

Vigyen színt a lakásába! - 200 kinyomtatható, gyönyörű természetkép

Most ezekkel a gyönyörű, kinyomtatható természetképekkel szeretnénk örömet szerezni Önnek. Válassza ki azt a néhány darabot, amelyet szívesen látna a szobája, irodája falán, nyomtassa ki és tegye képkeretbe. Biztosak vagyunk abban, hogy kedvező hatással lesz a hangulatára, jobban fogja magát érezni a gyönyörű képek társaságában, és nagyszerűen fel tudja vele dobni a lakása hangulatát.

200 gyönyörű természetkép:

        
http://www.interweb.in/pc-wallpapers/18884-nature-wallpaper.html

        http://www.interweb.in/pc-wallpapers/18884-nature-wallpaper-2.html

        http://www.interweb.in/pc-wallpapers/18884-nature-wallpaper-3.html

        http://www.interweb.in/pc-wallpapers/18884-nature-wallpaper-4.html

        http://www.interweb.in/pc-wallpapers/18884-nature-wallpaper-5.html

(Ha a linkek kattintásra nem működnek, másolja be azokat a böngészője címsorába!)

Keretezéshez nagyon sokféle megoldás kapható a lakberendezési boltokban, fotós szaküzletekben vagy akár az IKEA, KIKA, BauMax-x, Praktiker boltokban is, de mi elsősorban a keretnélküli üveglapos CLIP-keretet javasoljuk (ez is különféle márkaneveken kapható), ennek az oldalain levő fém patentek egyúttal a felfüggesztést is leegyszerűsítik. A keretekben bármikor ki tudja cserélni a képet, ha az előzőt már megunta.

A képek elmentéséhez kattintson jobb egérgombbal a képre, majd válassza a Mentés másként... menüpontot és válasszon ki egy mentési helyet a számítógépén.

A kinyomtatáshoz szinte bármelyik grafikus szerkesztőprogram jó lehet, sőt a képnézegető programok többsége is lehetővé tesz nyomtatást különféle beállítási lehetőségekkel.

Még ha nem is fotópapírra, hanem hagyományos A/4-es lapra nyomtatja is a képeket, érdemes a nyomtatási üzemmódot fotónyomtatásra állítani, úgy sokkal szebbek lesznek a kinyomtatott képek. Fotópapír helyett nagyon jó megoldás az ú.n. félfotópapír vagy mártott papír, ez vastagságra hasonló a normál A/4 papírokhoz, árban viszont sokkal kedvezőbb, mint a fotópapírok, kb. negyedannyiba kerül.

Néhány közérdekű információ:

A 3 darabos kedvezményünk (amelyet a hírlevél alján található kuponnal vehet igénybe) már csak január végéig él, tehát ha szeretné kihasználni, akkor azt még a hó végéig megteheti.

Bár a Magyar Posta emelte az árait, mi egyelőre nem hárítottuk át ezt a költségnövekedést az ügyfeleinkre, így a postai díjaink továbbra is változatlanok. Nálunk az utántöltő készletek árai sem változtak, annak ellenére, hogy körülöttünk mindennek csak egyre magasabb árai lettek.

Annak ellenére, hogy már a 'Nyomtass Ötödáron!' szlogenünk is kezd 'elavulni', hiszen a mai patronárak mellett az ink-mate utántöltőkkel Ön inkább heted-nyolcad-kilencedáron tud nyomtatni, most még ezen a szlogenünkön se változtatunk. (Emlékszem, pár éve ez még csak 'Nyomtass Harmadáron!' volt... Változnak az idők...)



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Továbbra is nagyon népszerű az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Részletesen megtanítjuk Olvasóinkat mindarra, ami a patronok egyszerű, megbízható feltöltéséhez kell, és mindeközben értékes és hasznos, izgalmas ajándékokkal lepjük meg a tanfolyam levelei során. Jelentkezzen most!

Értékes, izgalmas letölthető ajándékokkal várjuk ezen a weblapon: www.nyomtassotodaron.euceg.hu

(A legnépszerűbb ajándék továbbra is az Illustrated Kama Sutra, de az 1001 Legjobb Vicc és a többi is nagyon kedvelt az olvasóink körében!)



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Véletlenül jutottam hozzá a hírlevelükhöz, egy ismerősöm küldte el, és teljesen megdöbbentem, hogy korábban még nem is hallottam erről. Azonnal fel is vettem a kapcsolatot Önökkel, és így utólag köszönöm a segítséget az utántöltő kittek kiválasztásához. Már meg is érkezett, sőt a patrontöltésen is túl vagyok! Tényleg nagyon egyszerű volt, ahogy telefonon is elmondták!"
                                                                                              Komlósi Attila

"Köszönöm az utántöltő szetteket és további sok sikert kívánok a Refill Paradise csapatának! Örülök, hogy ekkorát tudtak segíteni rajtam!"
                                                                                           Zádori Adorjánné

"Általában nem szoktam megbízni az ilyen 'házilagos' megoldásokban, ezért is halogattam eddig az ink-mate utántöltők kipróbálását, de kellemes csalódás ért! Nagyon profi megoldások, bolondbiztos feltöltési rendszer és kiváló minőségű tinta!"
                                                                                               Sáfár Zoltán


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok, amelyeket a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. január végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-KristaAllen-01

A 3 darabos kedvezményünket ebben a hónapban is folytatjuk. Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2010. január végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-PenelopeCruz-01

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A www.RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.