Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház
2010 áprilisi hírlevelének olvasóját!*

* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.


Ön is sokallja a tintapatronok árait?
Most VÉGSŐ CSAPÁST MÉRHET RÁJUK!

Nyomtasson Ön is akár
ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!


A www.RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb - akár ötöd- vagy nyolcadáron történő - nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünk kedvezmény-kuponjával Ön minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre 5% kedvezményt kap. A kupont a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a www.RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Aktuális témánk:
Gyakori kérdések a patrontöltésről

Ügyfeleink gyakran keresnek meg bennünket a kérdéseikkel, és ezek között sok a visszatérő, örökzöld kérdés.
Most ezekből válogattunk össze egy csokorra valót, remélem, sokaknak sikerül velük segítenünk.

- Nem találtam meg a nyomtatóm típusát a RefillParadise.hu weblapon a listában, mi a teendőm?
Valóban az összes nyomtatót nehéz lenne felsorolnunk, hiszen szinte hetente jönnek ki újabb típusok, de a nyomtatóban levő patron típusa egyértelműen meghatározza, hogy melyik utántöltő készletre van szüksége a patrontöltéshez. Azaz ha a patronját megtalálta a táblázatunkban, akkor az ahhoz való utántöltő jó lesz hozzá, nem a nyomtatótól függ a szükséges utántöltő típusa.

- EPSON nyomtatóm van, és a patronjaim számát sem találom a táblázatban. Van lehetőség az utántöltésre?
Sajnos az EPSON nyomtatókkal kapcsolatban csak azokhoz tudunk utángyártott patront adni, amelyek a táblázatunkban szereplő patronokat használják, ráadásul a patronok utántöltésére sincs lehetőség, ezt az EPSON nagyon ügyesen megakadályozta egy chip-es rendszer kiépítésével. Az újabb EPSON patronok esetében ez a védelem olyan magas szintű, hogy még a patronok más gyártó általi utángyártását is ellehetetlenítették. Sajnáljuk, hogy ebben az esetben nem tudunk segíteni.

- CANON nyomtatómban PG-510 és CL-511 patronok vannak. A RefillParadise.hu oldalon azt olvastam, hogy az utántöltő készlethez kérjek univerzális légtelenítőt is. Mi ez és miért kell külön kérnem?
A CANON utántöltő készletek a jóval elterjedtebb PG-40 és CL-41 patronokhoz készültek, de a tinta ugyanaz ezekben a patronokban is. Ezekben a készletekben a feltöltő- és légtelenítőkeret viszont - a patronok eltérő méretei miatt - nem illeszkedik a PG-510 és CL-511 patronokra, így a fúvókák légtelenítését - mint a feltöltés kihagyhatatlan lépését - nem tudja elvégezni. Az univerzális légtelenítő eszköz egy kis tapadókorong-szerű gumi-toldalék, amellyel a patronok alakjától és méretétől függetlenül elvégezhető a fúvókalégtelenítés, így biztosítható az, hogy a patron a feltöltés után elinduljon, mivel a fúvókákban nem levegő, hanem tinta lesz.

- LEXMARK nyomtatómban olyan patronok vannak, amelyek szerepelnek a nem tölthető patronok felsorolásában a RefillParadise.hu weblapon. Ott az is szerepel, hogy az "A" jelzésű változatok tölthetők. Honnan tudok beszerezni ilyeneket?
Ismét rossz hírünk van: a nyomtatógyárak mindent megtesznek azért, hogy a patronok utántöltése ne csorbítsa a profitjukat, de az egyes országok fogyasztóvédelmi hatóságaival sem akarják, hogy meggyűljön a bajuk. A LEXMARK ezt úgy oldotta meg, hogy "papíron" létezik a patronjaiknak utántölthető változata, de mi még egyetlen embert se láttunk, akinek sikerült
volna ilyen patront beszereznie. (Pedig az érdekünk azt diktálná, hogy ilyen patront használjanak, hiszen mi ezekhez tudnánk utántöltő készleteket adni...)

- Az utántöltő kitteket át tudom venni Budapesten vagy az ország más részén is, vagy csak postai kiszállítással tudom megrendelni?
Szegedre - 2 db-tól - ingyenesen kiszállítjuk az utántöltő készleteket, de az ország más részeire csak a postai kiszállítás működik. Ha kiszámítja, még a postaköltséggel együtt is kevesebb mint ötödáron tud nyomtatni!

- Szegedi vagyok és látom, hogy Önök is Szegeden vannak. Önök vállalnak patrontöltést is?
Nem, mi csak az utántöltő készleteket adjuk, de ha kéri, az első alkalommal szívesen megmutatjuk, hogy hogyan kell feltölteni, és ez Önnek semmibe se kerül. Látni fogja, hogy tényleg nagyon egyszerű dologról van szó, és a továbbiakban élvezni fogja mind a gazdaságos nyomtatást, mind pedig a feltöltés sikerélményét. Lehet, hogy ez utóbbit másoknak is elmeséli, így nekünk is segít abban, hogy minél több embernek segíthessünk!

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Az ink-mate tintapatron-utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni, és postai utánvéttel szállítjuk ki, azaz a postás viszi ki, és neki kell a vételárat
az átvételkor készpénzben kifizetni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.

Ha szeretne többet megtudni a patrontöltésről, a www.NyomtassOtodaron.euceg.hu weblapunkon jelentkezzen az ingyenes Nyomtass Ötödáron! Minitanfolyamra! A jelentkezőket izgalmas ajándékokkal várjuk! (A legnépszerűbb ajándék továbbra is az Illustrated Kama Sutra című eBook.)

Ha Ön már elégedetten használja az ink-mate utántöltő kitteket, mutassa meg
ezt az ismerőseinek, szomszédainak, munkatársainak is, hálásak lesznek érte, hogy egy ilyen egyszerű módszerrel komoly összegeket tudnak megtakarítani!


Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel tapasztalatainkat: Nálunk nagyon beváltak a töltőkitek az irodában! 40-50 oldalas anyagokat nyomtatunk rendszeresen, mindig tele színes fotókkal, de több hónapja nem kellett már a patronboltba mennünk, mert rendelésünk alapján a postás utánvéttel házhoz hozza a töltőkitet, sokkal kényelmesebb! Ráadásul mindig kéznél van a festék, akkor is meg tudjuk oldani a kifogyott patron problémáját, ha éppen bezárt már a bolt.Külön köszönjük, hogy cégük rugalmasan alkalmazkodik a különlegesen sürgős igényeinkhez is! További sikeres munkát kívánunk Önöknek!"
                                                                                           Korom Csilla, ANRI Bt.


"Nemrég láttam egy hirdetést, amely arról akart meggyőzni, hogy 'az utántöltött tonerek akár kétszer többe kerülhetnek, mint az eredetiek'... Mit is mondjak, jót kacagtam magamban! Egy elkeseredett próbálkozás volt arra, hogy a gyártó lebeszéljen bennünket az olcsóbb nyomtatásról! Tudom, itt nem tonerről, hanem tintapatronról van szó, de annál, hogy az Önök utántöltőivel kevesebb mint hatodáron nyomtassak, annál egyik bolt se tudott még kedvezőbbet kínálni!"
                                                                                           Sodrony László

"Megkaptam az utántöltő kitteket és már elsőre sikerült a feltöltés! A leírás képei alapján tényleg egyszerű volt és még három feltöltésre elegendő tinta meg is maradt, pedig - ahogy javasolták - az 5 ml-es eredeti mennyiség helyett 10 ml-t, a dupláját töltöttem bele! Így végülis 8 patron árát takarítottam meg egyetlen készlettel!"
                                                                                             Hajnal Erika


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. április végéig - illetve a májusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-UrsulaAndress-04

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A www.RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.