Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2010. novemberi hírlevél

Fecske anyó esete a TV-stábbal

Réges régen a tv hőskorában, még esténként a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollégát kérték fel a mesemondásra.

- Szervusztok gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakálas figura. - Fecske anyó vagyok! - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakálas figura folytatta - ...és épp a tojásaimon ülök...

 
- a korabelli kollégák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes, technikus és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a nevetéstől.
Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót:
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...




Szóval már akkor is történtek kacagtató dolgok... Na de térjünk vissza a tintapatron-utántöltőkre:

Olvasóink közül nagyon sokan kihasználták már azt a lehetőséget, hogy pénzt tudnak keresni a weblapunk - illetve a Hírlevelünk - reklámozásával. Sőt, a legutóbbi hírlevelünk után ismét egy komoly "roham" indult, sokan most regisztráltak a RefillParadise Hírlevél Partnerprogramba.

Bár nincs mindenkinek saját weblapja, de az IWIW-en, a Facebook-on, a NetLog-on és más közösségi portálokon szinte mindannyiunknak van adatlapja, amelyekre weblap-címet is fel tudnak tenni.
A lényeg az, hogy emberek lássák a kitett hirdetést, kattintsanak rá, és iratkozzanak fel a Hírlevelünkre, mert ez után fizet jutalékot a Partnerprogram.

A RefillParadise Hírlevél Partnerprogramról itt tudhat meg minden fontosat, és ingyenesen regisztrálni is itt tud:

        www.refillparadise.euceg.hu/partnerprogram.htm

Ahogy legutóbb is említettük, most a Partnerprogram tagjai számára új bannerek (grafikus reklámcsíkok) és felhasználható hirdetési szövegek kerültek fel, érdemes megnézni és kiválasztani az Ön által leghatékonyabbnak ítélt hirdetést. Természetesen saját reklámszöveggel vagy akár a weblapra feltett kisebb cikkel is reklámozhatja a partnerlinkjét, a lényeg az, hogy érdeklődő látogatók érkezzenek ezen keresztül a weblapunkra, mert ők fognak nagyobb arányban feliratkozni a hírlevélre, így gyorsabban növekszik a megkeresett jutaléka!


Ha sikerült jobb kedvre derítenünk, kérjük, küldje el a hírlevelünket mindazoknak az ismerőseinek, akinek a "küldd tovább"-típusú leveleket is el szokta küldeni! - Ennek legalább közvetlen haszna lesz a számukra is!


Továbbra is várjuk a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek töredékáron nyomtatni, élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.




Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"... Ahogy ráillesztettem a fecskendőre a tűt és elkezdtem betölteni a tintát, abban a pillanatban ledobta a nyomás az injekcióstűt. Szerencsére vastag újságpapír-rétegek fölött csináltam, de így is eléggé tintás lettem. Jobban megnéztem, hogy hogyan kellett volna csinálnom, és gyorsan rájöttem, hogy a tűt CSAVARNI kellett volna addig, amíg rá nem szorul a fecskendő csonkjára! A következő próbálkozásom már gond nélkül sikerült! Nagyszerűen van ez kitalálva, csak én nem olvastam el az útmutatót..."
                                                                            
Szabó Árpád


"Jelentkeztem a partnerprogramjukra, ki is tettem a weblapom minden oldalára egy-egy bannert vagy szöveges linket, mindenhová másfajtát. Kíváncsian várom az eredményeket! Már voltak kattintások a bannerekre, de sajnos nem tudom megállapítani, hogy melyikre, így nem tudom statisztikázni, hogy melyik válik be legjobban."
                                                                             Lukács Balázs

"Köszönöm a gyors kiszolgálást, tényleg nem gondoltam, hogy már másnap csenget vele a postás! Sikerült feltöltenem a patronjaimat, és bár a légtelenítést meg kellett ismételnem, mert elsőre nem lett tökéletes, most már minden rendben van vele és nagyon szépen nyomtat!"
                                                                            Haraszti Katalin



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. novemberber végéig - illetve a decemberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-EmmaWatson-11

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor azonnal kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)
.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, RefillParadise.hu




 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.