RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  Niyíoimltíaisisíoin  Ö n  I s  Öltiöldíáirloín !

RleifliilíllPiairlaidlilsieí.jhju   -   2012. áprilisi hírlevél

A legjobb áprilisi tréfák

Április elseje köztudottan a "Bolondok napja". Ilyenkor sok helyen viccelik meg az emberek a kollégáikat, barátaikat.

Összeválogattunk néhány jól sikerült tréfát, egyet-kettőt még biztosan el lehet sütni munkatársak között vagy baráti körben...

 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

"Szakadó nadrág"

Mindössze egy pénzérme és egy jó hangosan szakítható rongy kell hozzá. A pénzt letesszük magunk mellé a földre, jól látható módon. A rongyot pedig - bevágva, tépéshez előkészítve - kézbe vesszük. Amikor megérkezik a "kiszemelt áldozat", észreveszi a pénzt és lehajol érte, akkor kell eltépnünk a rongyot. Mindenki kíváncsian hátrafordul, hogy megnézze, nem szakadt-e el a kolléga nadrágja a lehajolástól...

"Konfetti-eső"

Régi, jól bevált trükk, hogy egy eldobható műanyagpoharat teletöltünk konfettivel és feltesszük a résnyire kinyitott ajtó tetejére. Amikor az "áldozat" benyit, a nyakába borul a pohár teljes tartalma. (Vannak helyek, ahol ezt vízzel csinálják, de a konfetti szórakoztatóbb...)

"Karikás szemek"

Tegyünk valami sötét anyagot egy távcső nézőkéjének a peremére. Szempillafesték, szemhéjpúder is teljesen jó, a sötét cipőkrém talán már kicsit durva. Ezután nincs más dolgunk, mint odaadni a távcsövet az "áldozatnak" és valami távoli látnivalóra mutatni. Ezután jót nevethetünk a karikás szemein...

"Nagy durranás"

Húzzunk az "áldozat" autójának a kipufogójára egy léggömböt és kötözzük is rá. Amikor beindítja a kocsiját, a lufi felfúvódik és kidurran, megijesztve a sofőrt. Ártalmatlan, de hatásos tréfa!

"Döglött egér"

Tipikus irodai tréfa volt annak idején, amikor még a görgős egerek voltak divatban, hogy kiszedték az "áldozat" egeréből a golyót. A mai optikai egerek esetében elegendő egy kis ragasztószalaggal leragasztani az egér alján az optikai érzékelőt...


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   RleIfliílilíPlalriaidliíslel.ihiu

Látogassa meg a RleiflillillPíairlaldliisieí.lhlu weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
      RleIfliIlilíPlairíaldliislei.ihiu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    wlwlwi.iRÍeÍfÍiillliPlalríaldÍilslel.ihiu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Mindig kíváncsian várom a heti hírleveleiket, általában mindig mellékelnek valami vicces, szórakoztató sztorit is! Az utántöltőket eddig is Önöktől rendeltem és ezután is Önöktől fogom rendelni!"
                                                                         
     Tapodi Józsefné


"Tényleg nagyon egyszerű volt a patrontöltés, pedig előtte mennyire féltem tőle! Köszönöm a segítséget!"
                                                                               Fehér Kinga



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. március végéig - illetve a 2012. áprilisi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt RleífiillílÍPlairíaidíilsieí.ihlu  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Kupon-5%-KatyPerry-04

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a
wíwlwi.íRielfíiíllliPíairiaídlilsíel.ihíu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  wlwlwí.irleífliilllípíairialdiilsíel.ihlu  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
A levélben levő linkekre nem tud kattintani. Gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkü), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: lnk.bz/wme

 
wjwjwi.iRleifliillliPialrlaldiilsiei.lhiu